top of page

SONSEWEG BEST

Een duurzame, moderne, rietgedekte volledig onderkelderde villa ontworpen met een overzichtelijk interieur en veel natuurlijk licht.

Aan de voorzijde van de woning een uitnodigende entree en vanuit de woning is er door de grote glaspartijen een mooie verbinding tussen binnen en buiten met een adembenemend uitzicht op de tuin. Centraal in de woning is de wenteltrap de scheiding tussen de woonkeuken en woonkamer, maar zeker ook een eyecatcher.

De combinatie van materialen, bruin genuanceerd metselwerk, donkere aluminium kozijnen/gevelbekleding, rieten kap, levert een sterk beeld op van een fantastische villa voor het hele gezin.

Als toegang tot de tuin een riante entree met ruimte voor meerdere auto’s en routes in natuurlijke materialen welke de verbinding maken naar de gebruikte gevelsteen.


Vanuit het karakter van de woning en met respect voor de landelijk gelegen locatie is door Michiel van Loon architectuur voor tuinen en buitenplaatsen een ingetogen maar zeer verfijnde inrichting voor de tuin gemaakt.

Project Gallery

bottom of page